Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

τι είπε πάλι...

Εχθές το απόγευμα αποφάσισα να κάνω κάτι δημιουργικό με το παιδί μου,   είχα κρατήσει δυο χαρτόκουτα  που θα βάζαμε σκουπίδια μέσα κάποια στιγμή, όμως άλλαξα γνώμη, επηρεασμένη από διάφορα μπλόγκ που παρακολουθώ σκέφτηκα να τα αξιοποιήσουμε διαφορετικά, με το ένα φτιάξαμε μια ηλεκτρική κουζίνα και με το άλλο ένα ψυγείο,  με τις χειροτεχνίες όπως είναι φυσικό για μένα έχω και  ατυχήματα, οπότε κάηκα με την θερμοκόλληση  και  κόπηκα με τη φαλτσέτα, και να φανταστείτε πώς σε όλη τη διάρκεια της  δημιουργίας έλεγα στο μικρό "πρόσεχε να μην χτυπήσεις", εγώ η ίδια δεν πρόσεχα καθόλου, ως που κάποια στιγμή το παιδί, ενώ εγώ  τσίριζα γιατί είχα κοπεί πάλι, μου λέει: 
μαμά δεν πειράζει, αν πεθάνεις, θα αγοράσω άλλη μαμά... 
όπως ήταν φυσικό με πήραν τα γέλια, αλλά μετά  από λίγο μπήκα σε περισυλλογή: ή με έχει βαρεθεί τόσο πολύ που θέλει να με αντικαταστήσει, ή είναι τόσο έξυπνος που βρίσκει εναλλακτικές λύσεις για τα πάντα, φυσικά εμένα με συμφέρει το δεύτερο,  τι πραγματικά όμως συμβαίνει μέσα του, θα το δείξει ο χρόνος... 

4 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα Ερωφίλη! Μην ανησυχείς για αυτό. Ο δικός μου όποτε βλέπει ότι στριμώχνεται μου λέει πως θα με σκοτώσει και θα έχει μόνο τον μπαμπά και τούμπαλιν. Όμως είμαι σίγουρη πως δεν μας αλλάζει με τίποτα. Από τα παιδιά ακούς τα πιο απίστευτα πράγματα. Καλημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχα γέλασα πολύ!! Τίποτα δεν έπαθε, ούτε σε βαρέθηκε! Να χαίρεσαι για την εξυπνάδα του...
    Α και ποιός ξέρει πόσα θα ακούσουμε ακόμη!!!!χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πιστεύω για να μην στενοχωριέσαι-που αν πάθεις κάτι θα μείνει μόνο του- στο είπε!Είναι πανέξυπνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε, να αντέχουμε και να αισιοδοξούμε λοιπόν, φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφήστε τον καρπό σας εδώ