Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

οι 3 αταξίες του μικρού σε μια μέρα

Και ενώ είχα προετοιμάσει τα υλικά μου για να φτιάξω κέικ, ως που να λιώσει λίγο το βούτυρο αποφάσησα να σερφάρω λιγάκι... όταν επέστρεψα το βούτυρο είχε γίνει ένα με το στιγμιαίο καφέ και τα αυγά μισό σπασμένα μέσα στο μπολ.. σου λέει αφού δεν το κάνει εκείνη θα το φτιάξω μόνος μου... Αργότερα του ετοίμασα πρωινό, ρόδι, μερικές σταφίδες, χαλβά και φρυγανιά, ενώ έτρωγε με όρεξη ξεκίνησα να κάνω καμιά δουλειά του σπιτιού, ως που να τελειώσω τον πάνω όροφο και να κατέβω είχε πάρει το τηγάνι και μια κατσαρόλα και ανακάτευε τα υλικά πάνω στον καναπέ... ήθελε να τα μαγειρέψει, πάλι καλά που δεν άνοιξε το μάτι της κουζίνας και το τρίτο ενώ πάλι ήμουν  στον υπολογιστή και εκείνος έβλεπε dvd, μάλλον βαρέθηκε γιατί θα είναι 150η φορά που το βλέπει,  ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας ανακάτεψε και πάλι τον καφέ, αυτή τη φορά με το γάλα του που είναι σε σκόνη... τον ρώτησα γιατί παιδί μου το έκανες; εκείνος μου απάντησε:  μα, μα... μα μαμά ήθελα να φιάτσω καφέ του μπαμπά... άντε πάλι μάζευε, όλη μέρα μαζεύω και τελειωμό δεν έχω, τι θα κάνω; μήπως να σταματήσω να ασχολούμαι με το ίντερνετ; μα πώς θα περάσει και η ριμάδα η μέρα...οεο;

3 σχόλια:

  1. αλλαγές βλέπω,ωραία!
    Όσο για το μικρό είναι άτακτος όταν δεν του δίνεις σημασία ,μάλλον πρέπει να ελαττώσεις τον υπολογιστή και να κάνετε πράγματα με το μικρό.Είσαι τυχερή που έχεις ένα δημιουργικό παιδί κι όχι κάποιο που να θέλει όλη την ώρα τηλεόραση και να αποβλακώνεται εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα! Έτσι ζιζάνια είναι τα μικρά παιδιά, γέλασα πολύ με τις σκανταλιές που περιεγραψες αλλά θα συμφωνήσω με την Δέσποινα πως θα μπορούσες να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο μαζί του για παιχνίδι, κατασκευές ή παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνουμε από όλα, αλλά όταν είσαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με κάποιον θες και λίγο το χρόνο σου, αλλά θα προσπαθήσω να του αφιερώνω περισσότερο χρόνο, σας ευχαριστώ, καλημέρα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφήστε τον καρπό σας εδώ